Våra utbildningar

Våra Utbildningar

Truckförarutbildning A+B

1995 kr

Efter avslutad utbildning finns det gott om chanser till jobb inom lager. Vi hjälper även till att hitta lediga jobb som ni kan söka till vilket uppskattas av våra utbildningsdeltagare.


Grund solfilmskurs 3 dagar

7990 kr

Börja din karriär inom solfilmsmontering genom att delta i vår unika solfilmskurs. Kursen vänder sig till dig som antingen vill arbeta på ett företag eller till och med starta eget. Utbildning hos oss innebär mycket träning för att du ska bli så bra som möjligt


Härdplastutbildning (Online)

800 kr

Vår härdplastutbildning ger dig rätt kunskaper för att förhindra och minimera riskerna med att arbeta med kemiska produkter. Du kan alltid repetera dina kunskaper i vårt program online.


Brandfarliga Arbeten certifikat

2900 kr


Skaderådgivare

30000 kr

Som utbildad skaderådgivare inom fordonsbranschen har du mycket goda chanser till anställning. Utbildningen ger dig en bred kunskap så att du är väl förberedd för att möta branschens krav och behov. När du väl har blivit anställd har du stora möjligheter att utvecklas vidare. Planör, verkstadchef och jobb på försäkringsbolag är några av dom tjänsterna du kan vidareutvecklas till.


Kontakta Oss

* obligatoriska fält
Smista allé 15, 14174 Segeltorp
+46 72 853 62 26
info@fordonsakademin.se
Måndag — Fredag 8:00am - 5:00pm